New Admin Block, Lilleshall

 

New Admin Block

Design and Construction of approximately 1350m2 two storey office block providing new administration space to house approximately 170 persons at Lilleshall National Sports Centre in Shropshire. The office block of a traditionally constructed steel framed building and comprise generally open plan office space with cellular meeting rooms with communal amenity facilities located at each floor. A brise solieli and feature walkway to the front elevation of the building.

A new storage facility of approximately 260m2 comprising a single storey steel portal frame structure to predominately house storage racking and for gymnastic sports equipment and a small admin area with amenity facilities.

The works comprised extending the car parking area with all associated external works to include all hard standing around the admin building and storage building. Landscaping included works to the existing car park. The external works package also includes for the resurfacing and reconfiguration of the existing entrance area up and around the new entrance to the remodelled area of the Queens Building.